Rendezvényszervezés

Céges rendezvények szervezése

Amennyiben konferenciát vagy csapatépítőt szervez, de nincs belső erőforrása erre akkor lebonyolítjuk Ön helyett! A rendezvénykoncepció kialakításában is aktív szerepet vállalunk, figyelembe véve és megismerve a célokat és igényeket. Törekszünk arra, hogy egy magas színvonalú rendezvényt tudjon nyújtani munkatársainak vagy akár partnereinek.

Amennyiben nemzetközi cégben vezető vagy képviseli magát és Magyarországon rendezik a következő – akár több napos – konferenciát akkor a szállástól, utazásig mindent intézünk. Önnek csak meg kell mondani, ki honnan mikor érkezik és meddig marad.

Partnerkapcsolati rendezvények szervezését is vállaljuk, törekedve arra, hogy a több régióból érkező populációi is könnyen megtalálja a közös jót a sikeres együttműködésben.

Kreativitásunkkal és találékonyságunkkal mindig az Ön márkáját helyezzük a középpontba kifinomult és hatékony módszerekkel ezáltal a partnerei is és a munkatársai is egy professzionális színvonalú élményt kapnak. Ezzel segítve üzleti céljai elérését.

konferencia szervezés

Milyen rendezvények szervezését vállaljuk?

Amennyiben konferenciát, csapatépítőt vagy partnertalálkozót szervez, de nincs belső erőforrása erre akkor lebonyolítjuk Ön helyett!

Ezen felül vállaljuk egészségnap, sportnap szervezését, illetve rendezvények egészségügyi biztosítását.

image

Szabados Emese

Kulturális rendezvényszervező
Rendezvényszervezőként tevékenykedem 2013 óta. Az egészségügyben 2007 óta dolgozom. Eleinte az egyik neves női magazinba készítettem egészségügyi interjúkat, később teljes PR és marketing megjelenéseket menedzseltem több magánklinika részére.

Két évig az egyik legnagyobb kereskedelmi cég (Euro Medic Technology Kft.) alkalmazottja voltam, ennek köszönhetően több zártkörű rendezvényen vehettem részt, majd később szervezhettem is Őket.

Jelenlegi feladataim közé tartoznak:
- Ötletelés a rendezvények, cikkek, projektek kapcsán
- Rendezvények szervezésében való részvétel, az eseményen az adott feladatok ellátása
- Sajtótájékoztató szervezés, sajtó meghívása: meghívók tervezése, kiküldése, részvételi lista elkészítése, sajtó fogadása, utánkövetés a megjelenésekről
- Kapcsolattartás a médiával, híres közéleti szereplőkkel
image
Referenciák

  Rendezvény típusa

  Rendezvény tervezett dátuma

  A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt!

  Ajánlatkérés, időpontfoglalás

  Hívjon minket!

  +36 20 379 6350