Rólunk

OcCare Foglalkozás-egészségügy

Az OcCare Kft. 2018 év elején kifejezetten vállalati egészségügyi ellátások szolgáltatására jött létre. Viszonylag új cég, de közel 20 éves szakmai tapasztalattal. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabbá tegyük a partnereink számára az ellátást. Vállalati partnereink között nagy létszámú, országosan több telephellyel rendelkező ügyfelek is szerepelnek. 20 éves szakmai tapasztalatunkra hagyatkozva professzionális szinten kívánjuk ellátni meglévő és új ügyfeleinket.

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokon túl aktív szerepet vállalunk a szakmai anyagok kidolgozásában és a munkáltató igényeihez igazodott folyamat építésben.

image

OcCare

Foglalkozás-egészségügy

A vállalati üzletág ellátása részünkről preventív szemlélettel bír, mert hisszük, hogy a megelőzés minden esetben hasznos a munkavállaló mind a munkáltató számára. Tanácsainkkal vagy előadásainkkal segítjük, hogy az aktív és nyugdíjas munkavállalói korban lévő emberek jó közérzettel végezzék a feladataikat. Az esetleges táppénzben eltöltött napok számának csökkentésére is megoldást kínálunk. Segítjük a partnereinket a pszichoszociális kockázatértékelés elemzését követő intézkedési javaslatokkal, ami hasznos és elengedhetetlen a jó csapatszellem kialakításában, növelve ezzel a teljesítményt.

A tevékenységünket a 89/1995. évi Kormanyrendelet, a többszörösen módosított 1993. Évi XCIII. Mvt., 33/1998 (VI. 24) NM rendelet, 27/1995 (VII.25) NM rendelet valamint a hatályos és kapcsolódó jogszabályok társrendeletek alapján végezzük.

image
Elérhetőségek, ajánlatkérés

Foglalkozás-egészségügy, céges rendezvények szervezése