Elsősegélynyújtás oktatás

Elméleti és gyakorlati elsősegély oktatás

Egy munkahely életében bármikor történhetnek balesetek. Azt már mindenki tudja, hogy szükség esetén amint lehet, valakinek hívnia kell a mentőt. Azonban nagyon kicsi a száma azon munkavállalóknak, akik a lélekjelenlétükkel akut helyzetben valós segítséget tudnak nyújtani. Rengetegszer nagy előnnyel bírna, ha megtennénk pár kulcsfontosságú lépést, mire a szakértő segítség odaér. Több is múlhat ezen, mint gondolnánk.

Egyes foglalkozások eleve megkívánják, hogy a dolgozók tisztában legyenek azzal, mit kell tenniük, ha adódik valami nem várt baleset. De akkor is jobb, ha munkáltatóként gondolunk erre a részletre, amikor nem éppen egy ismert terület mentén dolgoznak az alkalmazottak. A megelőzés rendkívül kulcsfontosságú minden egyes cég életében.

elsősegélynyújtás oktatás

Miben segíthetünk?

Az OcCare által nyújtott elsősegélynyújtás oktatás mind elméletben, mind pedig gyakorlatban felkészíti a munkatársakat arra, mit kell tenni váratlan helyzetekben. Kitér arra, hogy mi a helyes protokoll egy rosszullét vagy egy baleset esetén. Fontos kérdéskörként kezeli a sérülések veszélyességi fokának felismerését, illetve azok további kezelését.

Természetesen megtudhatjuk azt is, hogyan lássunk el és kötözzünk be helyesen egy sebet, hogyan csillapíthatjuk a vérzést és pontos felkészítést kapunk a komolyabb szituációk tekintetében is. Nem mindegy ugyanis, hogy egy hirtelen szívleállásnál például mit teszünk. Az alapszintű újraélesztés mind elméletben, mind pedig a gyakorlatban az egyik legfontosabb – ha nem a legfontosabb – eleme az elsősegélynyújtásnak. Szintén lényeges azt is tudnunk, hogyan távolítsunk el idegen testet a légutakból.

Az oktatás keretein belül konkrét esetekre kaphatunk olyan felkészítést, mely mindenképpen jól jöhet, ha valami balul sül el, vagy valaki hirtelen rosszul lesz. Mindezen tudás birtokába a munkahelyen juthatnak a dolgozók, így csak minimális kiesést jelent a munkaidőből a tanfolyamon való részvétel.

    Küldjön üzenetet!

    Ajánlatkérés, időpontfoglalás

    Hívjon minket!

    +36 20 379 6350