Szemészeti szűrővizsgálat

Teljeskörű látásvizsgálat

Egyes munkahelyeken előírás a rendszeres szemészeti szűrővizsgálat. Ez általában akkor fordul elő, ha a munka során a szemek erős igénybevételnek vannak kitéve, illetve, ha kulcsfontosságú szerepe van az éleslátásnak az adott munkakört tekintve. Azonban akkor is érdemes odafigyelni a dolgozók szemeinek épségére, és adott időközönként szűrővizsgálatot biztosítani számukra, ha ez éppen nem tartozik a kötelező vizsgálatok közé.

A szemészeti szűrővizsgálatok képesek időben felismerni a kisebb eltéréseket is, melyek azonnali korrigálása sokkal nagyobb szolgálatot tehet, mint gondolnánk. Hiszen éleslátás mellett könnyebben megy a munka. Ráadásul sokszor adódnak olyan esetek is, amikor még nem is vesszük észre, hogy valami nem stimmel, de a fejünk például állandó jelleggel fáj, szemeink égnek stb. Az ehhez hasonló problémák szintén képesek negatívan befolyásolni a munkánkat. Egy szó, mint száz, a szemészeti szűrővizsgálat fontos és mindenki jól jár vele.

Szemészeti szűrővizsgálat

Ezeken a teljeskörű vizsgálatokon modern eszközök és kiemelkedő szakértelem gondoskodik arról, hogy bárminemű probléma kiderüljön. Természetesen ezen problémák jó része segítséget is talál a vizsgálatokat követően, de a legcifrább esetekben is útmutatást kaphatunk, merre induljunk tovább.

Az objektív és szubjektív látásvizsgálatok eredménye alapján pontos képet kapunk arról, hogy milyen dioptriájú lencsékre lesz szükségünk. Akár szemüveget, akár kontaktlencsét választunk, a megoldásokra mindig az egyedi igények alapján kapunk majd ajánlatot. Ezen felül sor kerül még többek között szemfenékvizsgálatra, szürke-, illetve zöldhályog-szűrésre, színlátás-, valamint CFF vizsgálatra – vagyis a látóideg sebességének mérésére – is.

Szemészeti szűrőbusz

A szemészeti szűrés akár mobilisan is rendelkezésünkre állhat. Ez kifejezetten jól jön azon cégek esetében, ahol a helyszínen nincs lehetőség vizsgáló telepítésére. Ezt és sok más kellemetlenséget tudunk kiküszöbölni a szemészeti szűrőbusz segítségével, mely egyszerű, gyors és kényelmes látásszűrést biztosít céges csoportok részére. Nincs vesződés, nincs bonyolult szervezés és persze nincs nagy munkaidőkiesés sem, hiszen a látásszűrés házhoz megy.
image

    Küldjön üzenetet!

    Ajánlatkérés, időpontfoglalás

    Hívjon minket!

    +36 20 379 6350