Orvosi egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Cégünk kifejezetten vállalati egészségügyi ellátások szolgáltatására jött létre. Orvosaink nagy tapasztalattal bírnak a kis, közép és nagyvállalati foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok, rendszerek irányításában és működtetésében. Célunk, hogy hatékonnyá és rugalmassá tegyük partnereink számára a kötelező egészségügyi vizsgálatot, ezért Budapesten időpontfoglalással a 3. és 7. kerületben, illetve helyszíni kiszállással is rendelkezésre állunk!

A foglalkozás egészségügyi vizsgálat egy kötelezően előírt szolgáltatás nyújtása, melyről a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény rendelkezik. Ennek betartását az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) munkatársai ellenőrzik, és amennyiben szabálytalanságot vagy hiányosságot észlelnek, még bírságra is számíthat a munkáltató.

Az egészségügyi alkalmassági vizsgálatnak ugyan kötelező jelleggel kell szerepelnie egy munkahely életében, azonban sosem szabad elfelejteni, hogy ez mind a munkáltató, mind a munkavállalók érdeke is egyben.

A foglalkozás egészségügyi vizsgálat tartalma:

Családi anamnézis felvétel
  Kórelőzmény kikérdezése
  Orvosi fizikális vizsgálat (nyaki nyirokcsomók, has betapintása, máj, lép, bélrendszer tapintásos vizsgálata, bőr és vénás vérkeringés vizsgálata)
  Vérnyomás és pulzus mérés
  EKG vizsgálat
  Rutin labor vizsgálat
  Vércukor stix orvosi indikációra
  Vizelet stix orvosi indikációra
  Látásélesség vizsgálat (közellátás, távollátás, színlátás)
  Orvosi kiértékelés és alkalmassági vélemény kiadása
  Tüdőszűrő beutaló

A vizsgálat díja: 20.000,- Ft / fő / év

foglalkozás-egészségügyi vizsgálat

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat Budapesten:

III. kerület Óbudai utca 6. (Árpád híd Budai hídfő) 

A hét minden napján előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül. A vérvétel minden esetben reggeli időpontban, éhgyomorra történik. 

VII. kerület Asbóth utca 14. Premium Vision Optika

A hét előre egyeztetett napjain időpontfoglalással minimum 5 fő esetén. A vérvétel minden esetben reggeli időpontban, éhgyomorra történik. A stratégia partnerünknél végzett foglalkozás egészségügyi vizsgálat esetén professzionális optometrista által végzett látásvizsgálat is kérhető. Azokon a munkahelyeken, ahol előírás a rendszeres szemészeti szűrővizsgálat mindenképpen ezt a helyszín javasoljuk, így az azonnali eredmények alapján bármilyen munkavégzéshez szükséges optikai szemüveg is megrendelhető  (pl. dioptriás munkavédelmi szemüveg, számítógépes szemüveg).

Helyszíni kiszállással

A hét minden napján előre egyeztetett időpontban, minimum 5 fő esetén. Amennyiben van rá alkalmas iroda, abban az esetben az orvos és asszisztense a megbeszélt időpontban,  – a vérvétel miatt reggeli órákban, a cég helyszínén végzi el a foglalkozás egészségügyi vizsgálatot. Kiszállási díjat Budapesten belül nem számítunk fel!

Az olyan munkahelyeken, ahol előírás a rendszeres szemészeti szűrővizsgálat, opciós lehetőségként minden igényt kielégítő szemészeti szűrőbusz is ki tud szállni a cég telephelyére. Az optometrista által végzett vizsgálati díjat munkavédelmi szemüveg rendelése esetén beszámítjuk. A szemészeti szűrőbusz rendelkezésre állás és kiszállási díjával kapcsolatban kérje külön ajánlatunkat.

Ajándék 10.000 Ft értékű hűségkártya!
Melyet stratégiai partnerünknél tudnak felhasználni 6 hónapon belül. A foglalkozás egészségügyi vizsgálaton részt vett személyek a Premium Vision Szemészet és Optikában diplomás optometrista által végzett látásvizsgálatot kérhetnek, de napszemüveg, optikai szemüveg vásárlására is felhasználható, sőt tovább is ajándékozható.
> Bővebben a hűségkártya további előnyeiről

    Kérjük válasszon helyszínt

    Foglaljon időpontot üzenetben!

    Ajánlatkérés, időpontfoglalás

    Hívjon minket!

    +36 20 379 6350