Munkahelyi torna

Munkahelyi mozgásterápia

A mai rohanó és egyben sikerorientált világban sokszor sajnos igencsak háttérbe szorul egészségünk. Persze, ha nagyobb gondok vannak, arra mindenki felfigyel, de sokkal inkább előtérbe kellene helyezni az általános közérzetünket és a kényelmünket. Hiszen, ha nem törődünk ezekkel a részletekkel, akkor az a munka rovására is mehet.

Éppen ezért egy jó munkáltató kiemelten foglalkozik azzal, hogy ezeket a feltételeket megteremtse, illetve helyet ad annak, hogy a dolgozók tudjanak törődni kicsit magukkal is a feladatok mellett. Az egyik kulcskérdés a helytelen testtartás, mely rengeteg komolyabb negatív velejárót is vonhat maga után. Az egészségkárosodásokat és visszafordíthatatlan helyzeteket ne érhessük el, a munkahelyi mozgásterápia fantasztikus segítséget nyújt.

Segítségével képesek leszünk kiküszöbölni, hogy a munkavégzés során sokkal jobban elfáradjunk, mint kellene. Nagyobb lesz a koncentrációképességünk, így hatékonyabban is tudunk dolgozni. A megfelelő testhelyzet és a munkakörnyezet helyes kialakítása tovább segíti a jó közérzet fenntartását, és megelőz rengeteg egyéb bajt.

munkahelyi torna

Miben segíthetünk?

Az OcCare szakértő gyógytornászai segítségével egy olyan speciálisan kifejlesztett munkahelyi programban vehetnek részt a dolgozók – akár egyénileg, akár csoportosan -, mely javít a tartáson és az életminőségen is. Ráadásul erre a munkahelyen kerül sor, ami azt jelenti, hogy csupán minimális kiesést jelent majd a tornára fordított idő.

Ezen felül partnereink ergonómiai és életmódbeli tanácsadást is kapnak, melynek köszönhetően még inkább javítható a dolgozók közérzete és munkabírása. A munkahelyi torna bevezetése minden szempontból ajánlott. Legyen szó csupán a megelőzésről, a helyes testtartás kialakításáról, vagy esetleg már létrejött gondokról. Utóbbinál szóba jöhet a derék-, a nyak-, illetve a hátfájás is. Emellett rehabilitáció esetén is tökéletes segítséget jelent.

A gyógytorna minden esetben figyelembe veszi a résztvevők igényeit. A stabilizáló és funkcionális gyakorlatokkal teletűzdelt program ízület- és gerincvédelmi szempontok szerint lett összeállítva, és egyénileg, vagy csoportosan is hatalmas segítséget nyújt a jelenlévőknek.

    Küldjön üzenetet!

    Ajánlatkérés, időpontfoglalás

    Hívjon minket!

    +36 20 379 6350